WMS 2.4 GHz-es rádiós vezérlés

WMS 2,4 GHz.es rádió vezérlés

A WMS (WAREMA Mobil rendszer) rádiórendszer

Ebben a rendszerben minden résztvevő készülék jelet tud küldeni és fogadni. Ez egy sor előnyt jelent, amely a működési komfortban, úgymint az egyedülálló közvetítőbiztonságban mutatkozik meg.
• A működtetés távirányítóval vagy WMS központtal lehetséges
• Visszajelzés az elküldött mozgatási parancsokról
• Az integrált „Routing-Funkció” lehetővé teszi egy mozgatási parancs továbbítását az egyik aktortól a másikig. Így válnak elérhetővé a többi aktorok.
• Időtlen és elegáns design
• Kódolt közvetítő jegyzőkönyvvel rendelkezik, ezzel lesz lehallgatásbiztos a készülék

A WMS távirányító lehetővé teszi 5 termékcsoport, csoportonként 10 csatorna vezérlését és még további 10 jelenet előhívását. Csatornánként egy meghajtás illetve egy világító külön vezérelhető vagy egy egész csoport. Az automata funkció állapota a WMS távirányítón mindig látható. A jelenetvezérléssel 8 individuális jelenetállapot egy gombnyomással lehívható.

A WMS központ a 3.5”-TFT kijelzővel kényelmesen működtethető. A mobil használathoz a WMS központ egy akkumulátorral rendelkezik, ami a „Dockingstation” -ban egyszerűen feltölhető. Az intiutív menüvezetés egy egyszerű és áttekinthető működtetést és programozást tesz lehetővé.

Minden WMS alkotóelem egyidejűleg küldő és vevő. Így kapunk visszajelzést a távirányítón illetve a központon végrehajtott mozgatási parancsokról és az intelligens „Routing-Funkció” egy nagyobb hatótávolságot tesz lehetővé. A nagyobb rádiós hálózatok egyszerűen egy PC-vel és WMS Stickkel helyezhetők üzembe.