T1/T2 Pergola oldalsó üvegzárással

Pergola üvegzárása Sunflex-szel

Pergola-napellenző – a lakótér stílusos megnagyobbítása

Ha úgy gondolja, hogy a télikert túlzott bezártsági érzetet ad, vagy nem is az a cél, hogy a meglévő teraszból, balkonból vagy erkélyből egy teljesen zárt helységet alakítsunk ki, akkor a meglevő pergoláját vagy a WAREMA Pergolát is körbe tudja zárni a SUNFLEX partnercégünk által gyártott üvegfallal. Tetszés szerint választhat az 5mm-es hézaggal készülő ragasztott biztonsági üvegezésű, laponként kihajtogatható megoldás és a biztonsági-hőszigetelt harmonika ajtók között. Ha a szabadidejének minden percét az időjárástól függetlenül kedvenc teraszán akarja élvezni, a legjobb megoldás,ha a WAREMA Pergolát íly’ módon még be is zárja!

Az exkluzív kialakítású pergola-rendszerünk, minden igényt kielégítő precizitással megalkotott remekmű.
A leghatékonyabb árnyékolást tudhatja magáénak! A szaruelemek középsíkjáig visszahúzott üvegfelület és a fölötte lévő mobil napellenző vászon között, minden eddigi télikert-rendszernél hatékonyabb a gravitációs hőöblítés. Ugyanis a szaruelemekkel behatárolt felületek között a megszoruló meleg levegő gyorsabban elindul felfelé, mintha az egész felületen oldalra is elmozdulhatna.

A pergola-napellenző árnyékolója egy ellenhúzásos rendszerű télikert-árnyékoló. Ennél a terméknél fontos, hogy az egyre gyakoribb szélsőséges időjárási viszonyok mellett is tudják használni a lefedett teraszt úgy, hogy a viharos szél mellett a tűző napsütés elleni árnyékolás sem kizárt!

A szaruelemek és a talpszelemen díszítő oldalbetétje is tetszőlegesen választható, ezek alatt vezethetőek el a villamos kábelek.
Az árnyékolóra szerelt világítás akár a szaruelemek alsó síkjára, a tokszerkezetre vagy a talpszelemenre is helyezhető. Természetesen, hagyományos értelembe vett pergolaként, üvegfedés nélkül is rendelhető.

A Pergola üvegfal első eleme csak nyitható, hagyományos ajtóként funkcionál. A nyitást könnyíti az üvegtáblára szerelt kilincs vagy gomb.

Az üvegfal többi eleme külön-külön tolható és nyitható, gyűjtésük az első elem mellé történik.

Pergola üvegfal balra gyűjtött, zárt állapotban, így a teljes tér szabaddá válik.

Részletesebb info:

http://www.sunflex-uvegfalak.hu/