P40 Pergola Napellenző

17249

A forradalmian új Pergola Napellenző

A stuttgarti R+T kiállításon a WAREMA egy forradalmi újdonságot mutatott be a napellenzők területén, és ezzel „lesöpörte” a vásár többi újítását. A díjnyertes P40 Pergola Napellenző az új megvezetési technikával, a secudrive-val működik és rendelkezik egy vele együttfutó megerősítő profillal is. Ez egy különösen nagy felületet, szélstabilitást, exkluzív dizájnt és egy rendkívül jó időjárási viszontagságok elleni védelmet eredményez!

A P40-es pergola napellenző egyenes vezetősínnel is kérhető.

 

Variációk

max. szélesség
650 cm
működtetés
motor
max. hajlásszög 45°
max. kinyúlás (összkinyúlás)
500/700 cm
oldalsó megvezetés
securdrive
merevítő profil
mobil vagy fix
szövet
Acryl Standard/ Lumera/ Perfora/ All Weather
szerkezetszín
WAREMA_Standard színskála alapján

A Warema szövet- és színválasztó segítségével könnyedén kiválaszthatja kedvenc színösszeállítását.

A Secudrive oldalsó megvezetés

A szövet két oldalt végig sínben fut, így a szövet minden oldalán fixen megvezetett. Ez megakadályozza az oldalsó „fényrést”, nagyobb szélstabilitást biztosít és gondoskodik a szövet az optimális feszességéről. A secudrive–nak köszönhetően hajlított, íves vezetősínnel is kérhető, további vezetőcső vagy nemkívánatos fény bejutása nélkül. A vezetősín, a speciális rendszernek köszönhetően, télre könnyen lebontható, és ezáltal a külső helyiséget másként lehet használni. A jogi előírások, melyek korlátozzák a szabadterek egészéves ipari használatát, többé már nem jelentenek akadályt.

A merevítő profil stabilizálja a szerkezetet

A pergola–napellenző egy további kimagasló előnye az együttfutó merevítő profil. Ez stabilizálja a kinyúló szerkezetet és visszahúzott állapotban szinte teljesen eltűnik.
A merevítő profil össze van kapcsolva a kinyúló profillal, és a vezetősín felett fut. Az árnyékoló kiengedésekor egy fogadószerkezet megállítja, és a kinyúló profiltól leválasztja. A merevítő profil összezár a vezetősínnel és a kinyúló profil egyedül fut tovább. Egy rugó gondoskodik a merevítő profil megfelelő helyzetben tartásáról. A napellenző behúzásakor a kinyúló profil magával viszi a merevítő profilt, visszavezetve a tokhoz. Így zárt állapotban nincsenek optikailag zavaró profilok.

 

Vezetősínbe integrál világítás

A P40 típusban már kérhető opcióként a Led-világítás is.

 

238472 P40
Egyenes vezetősínnel Íves vezetősínnel

 

merevito profil oszlop takaro takaroprofil oszlop csatlakozas
Együttfutó merevítő profil Oszlop talp takaró Takaró profil Oszlop csatlakozás