EWFS rádiós vezérlés

Napelemes időjárás állomás

A WAREMA egységes távvezérlő rendszere lehetővé teszi az árnyékoló-hajtómű és a világítás minimális szerelési ráfordítással történő vezérlését. Az általános rendszer segítségével egyéni vezérlési megoldások és egyéb komponenssel utánaszerelése is lehetséges.
Az árnyékolók vezérlésével kapcsolatos különféle elvárások teljesítéséhez a WAREMA mindig a feladatnak megfelelő EWFS megoldást kínálja. Így a lamellás termékek az időbeli logika, a redőnyök és napellenzők pedig az állandó logika segítségével kényelmesen vezérelhetők. Legyen szó akár első telepítésről, akár felújításról – a WAREMA egységes távvezérlő rendszere mindig az ideális vezérlést nyújtja Önnek úgy, hogy a kábelfektetési munkák nagy részét megspórolhatja!

EWFS távirányító

Az árnyékoló a tetszetős formatervezésű EWFS távirányítóval vagy az abszolút lapos kivitelű, falra szerelhető távirányító egységgel manuálisan állítható be a kívánt helyzetbe. A fény beesési szöge vagy az árnyékoló legmegfelelőbb helyzete a vevőegységtől függően három vezérlő gombbal állítható be- mindez akár nyolc vezérlőcsatornán keresztül.

EWFS napelemes időjárás állomás

Az EWFS napelemes időjárás állomás rugalmasan és megbízhatóan vezérli az Ön árnyékolóját és nincs szükség kábelek bekötésére. A szél és a nap járása által kiváltott mozgatási parancsok rádióhullámon keresztül jutnak el az EWFS vevőkészülékhez. Az EWFS napelemes időjárás-érzékelő állomás működéséhez szükséges energiát a beépített napelem szolgáltatja, amely éjjel is tárolja a begyűjtött napenergiát.